0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode New York

215,-
Productomschrijving
Commode New York is in de kleurencombinatie truffel grijs en wit. De ladekast heeft een open opbergvak, om dingen neer te zetten die je snel wil pakken. De commode is ook leverbaar in de maat 151 cm, met een andere indeling en voor een meerprijs. De grotere afmeting heeft ook een opbergvak. De andere commode met de kleinere afmeting heeft een breed opbergvak. Hier kun je bijvoorbeeld een afstandsbediening in leggen, die je dan snel kunt pakken. Super handig! Bekijk in de serie New York, ook de complete slaapkamer New York, die ook verkrijgbaar is met led verlichting. De complete slaapkamer is aan te vullen met commode New York.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.