0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Gose

140,-
Productomschrijving
Deze strakke en moderne commode is ideaal voor een interieur dat ook strak en modern is ingericht. De ladekast Gose past ook goed in een hoogglans interieur. Of – wanneer je niet wil dat de commode opvalt – in een drukke inrichting. Deze ladekast zorgt dan voor wat rust in de slaapkamer. De commode is gemaakt van spaanplaat en voorzien van twee lades en grote opbergvakken. Gose is één van de populairste series. Met meerdere kledingkasten, een bed, nachtkastjes en een complete slaapkamer is er veel te verkrijgen in deze collectie. Bekijk hier de complete slaapkamer, waar commode Gose een goede aanvulling op zal zijn.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 110 cm
Gewicht
: 46 kg
Hoogte
: 90 cm
Diepte
: 45 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Gose.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Gose vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.