0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Gose

140,-
Productomschrijving
Deze strakke en moderne commode is ideaal voor een interieur dat ook strak en modern is ingericht. De ladekast Gose past ook goed in een hoogglans interieur. Of – wanneer je niet wil dat de commode opvalt – in een drukke inrichting. Deze ladekast zorgt dan voor wat rust in de slaapkamer. De commode is gemaakt van spaanplaat en voorzien van twee lades en grote opbergvakken. Gose is één van de populairste series. Met meerdere kledingkasten, een bed, nachtkastjes en een complete slaapkamer is er veel te verkrijgen in deze collectie. Bekijk hier de complete slaapkamer, waar commode Gose een goede aanvulling op zal zijn.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 110 cm
Gewicht
: 46 kg
Hoogte
: 90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Gose.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Gose vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.