0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Commode Chest

115,-
Productomschrijving
Deze landelijke en natuurlijke commode staat mooi in ieder interieur. Het is een subtiele commode, die veel elegantie uitstraalt. Commode Chest heeft vier lades, die allemaal een metalen handgreep hebben. Zo is dit zelfs een klein beetje een industriële ladekast, in combinatie met het gebruik van donkere houtkleuren. Donker hout zorgt ervoor dat je slaapkamer een warme uitstraling krijgt. Het brengt gezelligheid met zich mee. Je zou de ladekast ook kunnen gebruiken om decoratie op te zetten. Zo is donker hout een mooie combinatie met het groen van bijvoorbeeld een plant. In de serie Chest zijn er ook een kledingkast en een bed verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 35 cm
Hoogte
: 85 cm
Gewicht
: 29 kg
Breedte
: 80 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Chest vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.