0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Carol

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Commode Carol heeft veel opbergruimte en is dus ideaal voor de slaapkamer. Met een commode kun je extra ruimte creëren voor je slaapspullen bijvoorbeeld, of voor ondergoed. Ook voor babyspullen is het uiterst geschikt. Door de hoogglans, geeft deze commode een luxe uitstraling aan een slaapkamer. Zo krijg je het hotelgevoel. Daarnaast neemt een commode niet heel veel plek in. Het handige van een commode is dat er op het bovenblad ook altijd plek is. Hier kun je leuk decoreren, of misschien mandjes of bakken neerzetten, voor nog meer opbergruimte. Ook al is er met drie flinke lades genoeg opbergruimte in de commode zelf. We hebben ook een complete slaapkamer in deze serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Diepte
: 43 cm
Lengte
: 100 cm
Gewicht
: 43 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.