0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bureaustoel Clevia

110,-

Productomschrijving

Deze stevige bureaustoel zorgt voor het beste zitcomfort mogelijk. Bureaustoel Clevia heeft een zwarte kunststoffen zitting met armleuningen, zodat je jouw lichaam kunt ondersteunen. Hierdoor ontlast je veel en krijg je minder snel last van klachten of pijntjes. De Clevia Bureaustoel heeft een stalen onderstel. De bureaustoel heeft een veren verstelbare zithoogte, van 111 tot 121 cm. Door het veren systeem wordt de rug ontlast, want de bureaustoel veert goed mee. De bureaustoel is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat een goede kleur is voor een werkkamer of kantoor, omdat dit rust uitstraalt. Ook nog op zoek naar een bureau voor je werkkamer? Kijk dan bij onze ruime collectie bureaus.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 121 cm
Breedte
: 60 cm
Diepte
: 71 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Clevia vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.