0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoekbank Chicago

595,- Adviesprijs1190,- 50% Je bespaart € 595,00
  • Lederlook - Zwart E250/901 - Lounge vooraf gezien rechts

Productomschrijving

Hoekbank Chicago is een ruime hoekbank. Deze hoekbank is verkrijgbaar in 7 verschillende stoffen. Zoals bijvoorbeeld velvet of lederlook. Ook zijn er verschillende soorten stof uitvoerbaar op deze hoekbank, zoals ribbelstof, maar ook zachtere of juist harde stoffen. Dat ligt volledig aan jouw wens en voorkeur. Het loungegedeelte van de bank is verkrijgbaar aan beide kanten, zowel de linker- als de rechterkant. Liever wat minder geld kwijt? Kijk dan bij onze outlet. Hier vind je showroommodellen en sale-producten.

Op deze bank kunnen meerdere materialen en heel veel verschillende kleuren uitgevoerd worden, zoals pasteltinten, maar ook neutrale of juist felle kleuren. Kijk daarvoor bij onze stoffencollectie en bestel jouw bank nu in één van onze woonwinkels!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 74 cm
Gewicht
: 105 kg
Lengte
: 280 cm
Zithoogte
: 38 cm
Breedte
: 167 cm
Zitdiepte
: 61 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Chicago vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.