0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Matras Canada (pocketvering)

Adviesprijs 489,- 325 34%
Productomschrijving
Het matras Canada is voorzien van pocketvering (7 zone) en heeft een dikte van 21cm. Deze matras is voorzien van een latex toplaag van 3 cm dik. De hoes is afneembaar en afwasbaar en gaat daarom lang mee. Daarnaast is dit erg hygiënisch. Zo kun je in een écht schoon bed slapen. Een bijzonder voordeel van het pocketmatras is de geweldige ventilatie. De ventilatie is namelijk echt perfect in een pocketmatras. Omdat een pocketmatras veel open ruimtes in en rondom de pockets heeft, kan vocht gemakkelijk door het matras heen zakken en verdampen. Een pocketmatras is dus ideaal voor mensen die veel zweten en of het snel warm hebben. Dit matras past ideaal bij veel van onze bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.