0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bureaustoel Vascos

155,-

Productomschrijving

Bureaustoel Vascos zorgt voor uitstekende comfort. Deze moderne en stevige bureaustoel is stabiel en stijlvol. De eenvoudige structuur zorgt voor rust in je interieur. De hoogte kun je aanpassen, zodat je altijd op de – voor jou – perfecte en meest comfortabele manier kunt zitten. De bureaustoel is verder voorzien van armleuningen met een zachte steun. Hierdoor heb je goede armsteunen en dat zorgt ook weer voor een betere zithouding. De bureaustoel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en cappuccino. Ga voor beige of cappuccino wanneer je een chic interieur wil creëren. Kijk ook eens bij onze bureaus, om jouw werkkamer compleet te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 55 cm
Diepte
: 63 cm
Hoogte
: 108 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Vascos vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.