0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bureaustoel Oswal

55,-

Productomschrijving

Een bureaustoel moet voor veel comfort en een goede zithouding zorgen. Bureaustoel Oswal heeft een goede rugleuning en goede armleuningen. De zwarte stoffen zitting zorgt voor rust in je werkkamer en daarnaast zit een stoffen bureaustoel heel zacht en daarmee comfortabel. De bureaustoel heeft een kunststof onderstel met wieltjes. Je kunt dus makkelijk van de ene naar de andere plek rollen, mocht je een groot kantoor of een grote werkkamer hebben. Ook handig voor bedrijven. De bureaustoel is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een veren verstelbare zithoogte van 81 tot 93 cm. Kijk ook eens bij de bureaus, om je werkplek compleet te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 93 cm
Breedte
: 59 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Oswal vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.