0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureaustoel Kenned

155,-
Productomschrijving
Van een bureaustoel verwacht je (zit)comfort. Je spendeert soms meerdere uren per dag aan je bureautafel, dus je bureaustoel moet van goede kwaliteit zijn. Bureaustoel Kenned biedt dit allemaal. Het zitcomfort is dankzij de zachte zitting, de hoge rug en de armleuningen heel comfortabel. De bureaustoel is in hoogte verstelbaar, zodat je deze altijd aan kunt passen naar jouw ideale zithoogte. De stoel is leverbaar in de kleuren zwart en wit. Neutraal, dus dat straalt rust uit in jouw studeer- of werkkamer. Ook nog op zoek naar een bureau voor jouw werkkamer? Kijk dan eens bij onze ruime collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 115 cm
Breedte
: 67 cm
Diepte
: 72 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Kenned vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.