0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bureaustoel Kenned

135,-

Productomschrijving

Van een bureaustoel verwacht je (zit)comfort. Je spendeert soms meerdere uren per dag aan je bureautafel, dus je bureaustoel moet van goede kwaliteit zijn. Bureaustoel Kenned biedt dit allemaal. Het zitcomfort is dankzij de zachte zitting, de hoge rug en de armleuningen heel comfortabel. De bureaustoel is in hoogte verstelbaar, zodat je deze altijd aan kunt passen naar jouw ideale zithoogte. De stoel is leverbaar in de kleuren zwart en wit. Neutraal, dus dat straalt rust uit in jouw studeer- of werkkamer. Ook nog op zoek naar een bureau voor jouw werkkamer? Kijk dan eens bij onze ruime collectie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 72 cm
Hoogte
: 115 cm
Breedte
: 67 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureaustoel Kenned vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.