0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bureaukast Nottingham

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De bureaukast hoort bij het bijpassende bureau Nottingham. Met deze bureaukast met drie diepe lades zorg je voor extra opbergruimte. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld laptops, notitieblokken of schoolboeken. De combinatie bureau en bureaukast is stoer, industrieel en heel handig. Al onze meubels komen inclusief gratis bezorging met onze eigen bezorgdienst. In onze collectie vind je de andere items uit de serie Nottingham, zoals een bed en kledingkast. Op deze manier richt je jouw hele slaapkamer in dezelfde stijl in. Zoek je nog decoratie voor in de werkkamer, de kantoorruimte of de slaapkamer? Bekijk dan zeker ook onze schilderijen eens.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 46 cm
Hoogte
: 58 cm
Diepte
: 40 cm
Gewicht
: 14 kg
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.