0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Brandweerbed

410

Productomschrijving

Welke stoere jongen wil niet in dit brandweerbed slapen?! Dit super gave jongensbed is ideaal voor alle jongens die geen 'normaal' bed willen. Met dit unieke brandweerbed zit je dan in ieder geval goed! Zo'n bed heeft namelijk niemand! Het stoere bed heeft een hoogte van 214 en een lengte van 200 cm. Let er wel op dat dit bed zonder matras komt. Koop dit brandweerbed snel, want zo wordt het slapen gaan geen gedoe meer. Jouw zoontje zal namelijk opeens graag willen gaan slapen in zijn brandweerbed! En kijk ook eens bij onze kinderdekbedovertrekken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 142 cm
Gewicht
: 60 kg
Lengte
: 237 cm
Breedte
: 123 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Brandweerbed vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.