0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Brandweerbed

410,-
Productomschrijving
Welke stoere jongen wil niet in dit brandweerbed slapen?! Dit super gave jongensbed is ideaal voor alle jongens die geen 'normaal' bed willen. Met dit unieke brandweerbed zit je dan in ieder geval goed! Zo'n bed heeft namelijk niemand! Het stoere bed heeft een hoogte van 214 en een lengte van 200 cm. Let er wel op dat dit bed zonder matras komt. Koop dit brandweerbed snel, want zo wordt het slapen gaan geen gedoe meer. Jouw zoontje zal namelijk opeens graag willen gaan slapen in zijn brandweerbed! En kijk ook eens bij onze kinderdekbedovertrekken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 123 cm
Hoogte
: 142 cm
Gewicht
: 60 kg
Lengte
: 237 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Brandweerbed vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.