0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Boxspring Sevilla - zwart (140 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Boxspring Sevilla - zwart (140 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit subtiele model, uitgevoerd in zwart, is perfect voor de slaapkamer. De zwarte boxspring Sevilla is mooi qua design en ook mooi qua prijs. Met 140 cm breedte is dit een twijfelaar en daarmee heel geschikt voor de slaapkamers met wat minder ruimte. Ook de afmetingen 160 cm en 180 cm zijn beschikbaar. Deze vind je in onze webshop.

Dit item wordt gratis bij jou thuis bezorgd, door onze eigen bezorgdienst. De boxspring Sevilla komt inclusief hoofdbord, topper en bonellvering matras. Wil je jouw slaapkamer compleet maken en mooi decoreren? Bekijk dan zeker ook eens onze grote collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 210 cm
Breedte
: 142 cm
Hoogte
: 118 cm
Lighoogte
: 65 cm
Matrasmaat
: 140 x 200 cm
Matrastype
: Bonellvering
Topper
: Ja
Hoofdbord
: Ja
Opbergbox
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.