0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Boxspring Sevilla - grijs (140 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze mooie boxspring is beschikbaar in drie afmetingen: 140, 160 en 180 cm. Het juiste formaat voor jouw slaapkamer zit er dus sowieso bij. Dit item komt inclusief topper, hoofdbord en bonellvering matras. Door de uitvoering in de kleur grijs, is het niet moeilijk om deze boxspring bij jouw al bestaande slaapkamermeubels te plaatsen. Daarnaast bieden wij gratis bezorging. Wanneer jouw keuze op voorraad is, heb jij binnen twee weken je boxspring in huis. Deze boxspring is ook verkrijgbaar in andere kleuren en materialen. Voor de andere kleuren bekijk je onze webshop, voor andere materialen kom je langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 210 cm
Breedte
: 142 cm
Hoogte
: 118 cm
Lighoogte
: 65 cm
Matrasmaat
: 140 x 200 cm
Matrastype
: Bonellvering
Topper
: Ja
Hoofdbord
: Ja
Opbergbox
: Nee
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.