0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boxspring Eindhoven

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Boxspring Eindhoven vind je hieronder.
Productomschrijving
De boxspring Eindhoven geeft een luxe uitstraling aan jouw slaapkamer. Uitgevoerd in een mooie, neutrale kleur. De boxspring is uitgevoerd met een opbergbox. Super handig wanneer je extra opbergruimte nodig hebt, maar geen plek hebt voor nog een (kleding)kast. Je kunt dan namelijk de ruimte onder de boxspring gebruiken. Een ruimte die normaal sowieso niet gebruikt wordt. Shop nu snel en veilig in de webshop of ga langs bij een WOONENZO woonwinkel. De boxspring Eindhoven komt inclusief pocketvering matras. Dit is een sterk en comfortabel matras van hoogwaardige kwaliteit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Breedte
: 140 / 160 / 180 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.