0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boxspring Cana (160/180 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Boxspring Cana (160/180 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
De boxspring Cana zorgt voor rust in de slaapkamer, maar geeft ook die chique hotel-look. Door de neutrale grijze kleur, creëer je een elegante uitstraling en heb je tevens een boxspring die je makkelijk kunt combineren met verschillende kleuren dekbedden en stijlen slaapkamermeubels. Deze boxspring komt inclusief topper. En onderin de boxspring zit een lade. Super handig wanneer je kleine dingen wil opbergen in je slaapkamer, maar eigenlijk geen ruimte meer hebt in je kasten. De boxspring Cana is leverbaar in 2 afmetingen en komt inclusief zowel pocket als bonellvering. Je bepaalt dus zelf welke afmeting je aanschaft. Shop jouw boxspring nu bij een WOONENZO woonwinkel of in de webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 / 180 cm
Hoogte
: 133 cm
Lengte
: 220 cm
Gewicht
: 183 / 196 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.