0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Boomhutbed Cabanne

359,- Adviesprijs599,- 41% Je bespaart € 240,00

Productomschrijving

Dit super leuke en super schattige boomhutbed is ideaal voor kleuters en peuters! Zij zullen het geweldig vinden om hier zelf in te mogen klimmen. En ze slapen in een bijzonder bed! In boomhutbed Cabanne willen jouw kinderen graag slapen. Door de zij-panelen voorkom je dat jouw kindje uit zijn of haar bed valt. Boomhutbed Cabanne is een geweldige plek voor avontuurlijke dromen en om fantasierijk te spelen! Dit bed is inclusief lattenbodem. Maar komt exclusief matras. Kijk ook eens bij onze dekbedovertrekken, naar leuke kinder dekbedovertrekken met een schattig printje of leuke kleuren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 158 cm
Gewicht
: 83 cm
Breedte
: 218 cm
Diepte
: 101 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Boomhutbed Cabanne vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.