7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Boekenkast Kirby

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De mooie houten boekenkast Kirby van WOONENZO is stoer en chic. Deze boekenkast is niet alleen handig als opbergplek om je boeken of vazen op te zetten, maar kan op zichzelf ook dienen als decoratie! Deze boekenkast is namelijk heel mooi én neemt niet veel plek in beslag. Door het mooie design kan de kast dus ook nog eens als (groot) accessoire in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer geplaatst worden. Maar ook in de hal en gang misstaat deze boekenkast niet. Plaats hier mooie fotolijstjes op en je hal is intiem, persoonlijk en elegant af gestyled! Bekijk nu ook eens onze andere kasten, om jouw woning compleet te maken.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Breedte 50 cm
Hoogte 188 cm
Diepte 42 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.