0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bijzettafeltjes Xenon

219,-
Productomschrijving
Deze super gave en unieke bijzettafeltjes komen als een set van drie. De bijzettafeltjes Xenon hebben een glans van brons en groen, wat heel bijzonder is. Het zullen dus zeker eyecatchers zijn! De tafeltjes hebben alle drie andere afmetingen. Zoals op de afbeelding te zien is, is het heel leuk om de tafeltjes apart van elkaar te zetten en ze te decoreren met vazen of planten. Je kunt natuurlijk ook alle bijzettafeltjes los plaatsen, of juist alle drie bij elkaar. De keuze is helemaal aan jou. Je kunt er hoe dan ook alle kanten mee op. Bekijk al onze bijzettafeltjes op de webshop en neem ook zeker eens een kijkje bij onze collectie sidetables.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 26/36/46 cm
Hoogte
: 50/55/72 cm
Diepte
: 26/36/46 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.