0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafeltjes Ronda

130,-
Productomschrijving
Deze mooie unieke en vooral chique bijzettafeltjes komen als een set van twee. Één tafeltje is zwart, de ander goud. Ze staan prachtig samen, maar kunnen natuurlijk ook los van elkaar geplaatst worden. Leuk bij jouw zithoek, maar ook in bijvoorbeeld de gang of hal. Mooi in combinatie met een grote opvallende plant of een gave vaas. Maar ook met kleinere decoratie is dit natuurlijk een echte eyecatcher. Shop deze bijzettafeltjes nu snel in de webshop bij WOONENZO. Of ga langs in onze woonwinkel, waar je onze hele collectie bijzettafels in het echt kunt bekijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 51/53 cm
Breedte
: 30/40 cm
Diepte
: 30/41 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.