0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bijzettafeltjes Kingston

160,-
Productomschrijving
De bijzettafeltjes Kingston hebben een uniek bovenblad, maar ook een net zo uniek stel poten. Deze bijzettafeltjes komen als een set van twee. De kleuren zijn bij beide anders, maar prachtig op elkaar afgestemd. Namelijk goud en zwart. Dit zijn chique kleuren, die makkelijk matchen met veel kleuren en soorten meubels. De bijzettafeltjes zijn makkelijk samen te plaatsen, maar natuurlijk ook mooi los van elkaar. Bekijk ook eens onze collectie sidetables, waar er een aantal prachtig combineren met deze twee bijzettafeltjes.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 33/36 cm
Hoogte
: 50/60 cm
Diepte
: 33/36 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.