0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafeltjes Joker

150,-
Productomschrijving
Deze mooie bijzettafeltjes zijn op meerdere manieren te gebruiken. Bijzettafeltjes Joker kun je namelijk gebruiken als decoratie, als plantenbak of als bijzettafel. De tafels zijn in elkaar te schuiven, om meer ruimte te creëren. Maar je kunt ze ook uit elkaar gebruiken, voor meer bovenblad om bijvoorbeeld kommen met hapjes op te zetten. Er zijn twee stijlen van deze bijzettafeltjes verkrijgbaar. Namelijk licht eiken, voor een natuurlijke en landelijke sfeer. Of hoogglans wit, voor een moderne en strakke uitstraling. Je kunt dus zelf kiezen welke van deze kleuren het beste bij jouw interieur past. Leuk om te combineren met een van onze complete woonkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 50 cm
Diepte
: 30 cm
Breedte
: 35 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Bijzettafeltjes Joker ook:

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.