0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bijzettafeltjes Joker

90,-

Productomschrijving

Deze mooie bijzettafeltjes zijn op meerdere manieren te gebruiken. Bijzettafeltjes Joker kun je namelijk gebruiken als decoratie, als plantenbak of als bijzettafel. De tafels zijn in elkaar te schuiven, om meer ruimte te creëren. Maar je kunt ze ook uit elkaar gebruiken, voor meer bovenblad om bijvoorbeeld kommen met hapjes op te zetten. Er zijn twee stijlen van deze bijzettafeltjes verkrijgbaar. Namelijk licht eiken, voor een natuurlijke en landelijke sfeer. Of hoogglans wit, voor een moderne en strakke uitstraling. Je kunt dus zelf kiezen welke van deze kleuren het beste bij jouw interieur past. Leuk om te combineren met een van onze complete woonkamers.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 35 cm
Hoogte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Diepte
: 30 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafeltjes Joker vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.