0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bijzettafeltjes Joker

90,-
Productomschrijving
Deze mooie bijzettafeltjes zijn op meerdere manieren te gebruiken. Bijzettafeltjes Joker kun je namelijk gebruiken als decoratie, als plantenbak of als bijzettafel. De tafels zijn in elkaar te schuiven, om meer ruimte te creëren. Maar je kunt ze ook uit elkaar gebruiken, voor meer bovenblad om bijvoorbeeld kommen met hapjes op te zetten. Er zijn twee stijlen van deze bijzettafeltjes verkrijgbaar. Namelijk licht eiken, voor een natuurlijke en landelijke sfeer. Of hoogglans wit, voor een moderne en strakke uitstraling. Je kunt dus zelf kiezen welke van deze kleuren het beste bij jouw interieur past. Leuk om te combineren met een van onze complete woonkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Diepte
: 30 cm
Breedte
: 35 cm
Hoogte
: 50 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafeltjes Joker vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.