0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bijzettafel wit Mason

65,-
Productomschrijving
Deze twee manden dienen als leuke bijzettafel. De bijzettafel wit Mason is twee-delig en bestaat uit manden met een bovenblad. Op een speelse en unieke manier creëer je zo heel makkelijk genoeg ruimte om eten of drinken op te zetten, terwijl je tv kijkt. Het bovenblad en tafelpoten zijn compleet gemaakt van aluminium en in de kleur wit. Dit is ideaal voor een rustig of Scandinavisch interieur. Of juist om een heel druk en kleurrijk interieur wat te neutraliseren en wat meer rust en ruimte te creëren. Je kunt deze bijzettafel wit zelfs gebruiken als salontafels en zeker in een wat kleinere ruimte. Dat bespaart je plek zo houd je jouw woonkamer ruimtelijk. Liever toch een grotere salontafel? Kijk dan eens bij onze collectie salontafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 38-46 cm
Lengte
: 37-44 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 37-44 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.