0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafel wit Mason

85,-
Productomschrijving
Deze twee manden dienen als leuke bijzettafel. De bijzettafel wit Mason is twee-delig en bestaat uit manden met een bovenblad. Op een speelse en unieke manier creëer je zo heel makkelijk genoeg ruimte om eten of drinken op te zetten, terwijl je tv kijkt. Het bovenblad en tafelpoten zijn compleet gemaakt van aluminium en in de kleur wit. Dit is ideaal voor een rustig of Scandinavisch interieur. Of juist om een heel druk en kleurrijk interieur wat te neutraliseren en wat meer rust en ruimte te creëren. Je kunt deze bijzettafel wit zelfs gebruiken als salontafels en zeker in een wat kleinere ruimte. Dat bespaart je plek zo houd je jouw woonkamer ruimtelijk. Liever toch een grotere salontafel? Kijk dan eens bij onze collectie salontafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 38-46 cm
Lengte
: 37-44 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 37-44 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bijzettafel wit Mason.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.