0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bijzettafel wit Mason

65,-
Productomschrijving
Deze twee manden dienen als leuke bijzettafel. De bijzettafel wit Mason is twee-delig en bestaat uit manden met een bovenblad. Op een speelse en unieke manier creëer je zo heel makkelijk genoeg ruimte om eten of drinken op te zetten, terwijl je tv kijkt. Het bovenblad en tafelpoten zijn compleet gemaakt van aluminium en in de kleur wit. Dit is ideaal voor een rustig of Scandinavisch interieur. Of juist om een heel druk en kleurrijk interieur wat te neutraliseren en wat meer rust en ruimte te creëren. Je kunt deze bijzettafel wit zelfs gebruiken als salontafels en zeker in een wat kleinere ruimte. Dat bespaart je plek zo houd je jouw woonkamer ruimtelijk. Liever toch een grotere salontafel? Kijk dan eens bij onze collectie salontafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Breedte
: 37-44 cm
Hoogte
: 38-46 cm
Lengte
: 37-44 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.