0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafel wit Mason

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze twee manden dienen als leuke bijzettafel. De bijzettafel wit Mason is twee-delig en bestaat uit manden met een bovenblad. Op een speelse en unieke manier creëer je zo heel makkelijk genoeg ruimte om eten of drinken op te zetten, terwijl je tv kijkt. Het bovenblad en tafelpoten zijn compleet gemaakt van aluminium en in de kleur wit. Dit is ideaal voor een rustig of Scandinavisch interieur. Of juist om een heel druk en kleurrijk interieur wat te neutraliseren en wat meer rust en ruimte te creëren. Je kunt deze bijzettafel wit zelfs gebruiken als salontafels en zeker in een wat kleinere ruimte. Dat bespaart je plek zo houd je jouw woonkamer ruimtelijk. Liever toch een grotere salontafel? Kijk dan eens bij onze collectie salontafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 37-44 cm
Hoogte
: 38-46 cm
Lengte
: 37-44 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.