0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafel hout Mathis

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze manden bijzettafel hout komt in een set van twee. Dit geeft een leuk, speels effect aan je leefhoek. Door de twee manden bij elkaar te zetten, heb je genoeg bovenblad om spullen op te zetten. Zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening, glazen of kommen met chips. Het bovenblad is gemaakt van spaanplaat en de mand zelf is van van aluminium in de kleur zwart. Deze bijzettafel hout in set van twee zijn een goede industriële toevoeging aan een woning. Heb je liever een wat grotere tafel voor bij je leefhoek of je bank? Kijk dan ook eens naar onze grote collectie salontafels. Grote keuze uit verschillende stijlen en afmetingen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 40-50 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 40-50 cm
Hoogte
: 36-40 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.