0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Bijzettafel hout Mathis

70,-
Productomschrijving
Deze manden bijzettafel hout komt in een set van twee. Dit geeft een leuk, speels effect aan je leefhoek. Door de twee manden bij elkaar te zetten, heb je genoeg bovenblad om spullen op te zetten. Zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening, glazen of kommen met chips. Het bovenblad is gemaakt van spaanplaat en de mand zelf is van van aluminium in de kleur zwart. Deze bijzettafel hout in set van twee zijn een goede industriële toevoeging aan een woning. Heb je liever een wat grotere tafel voor bij je leefhoek of je bank? Kijk dan ook eens naar onze grote collectie salontafels. Grote keuze uit verschillende stijlen en afmetingen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40-50 cm
Hoogte
: 36-40 cm
Lengte
: 40-50 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.