0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafel hout Mathis

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze manden bijzettafel hout komt in een set van twee. Dit geeft een leuk, speels effect aan je leefhoek. Door de twee manden bij elkaar te zetten, heb je genoeg bovenblad om spullen op te zetten. Zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening, glazen of kommen met chips. Het bovenblad is gemaakt van spaanplaat en de mand zelf is van van aluminium in de kleur zwart. Deze bijzettafel hout in set van twee zijn een goede industriële toevoeging aan een woning. Heb je liever een wat grotere tafel voor bij je leefhoek of je bank? Kijk dan ook eens naar onze grote collectie salontafels. Grote keuze uit verschillende stijlen en afmetingen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40-50 cm
Hoogte
: 36-40 cm
Lengte
: 40-50 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.