0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafel glas Madagascar

189,-
Productomschrijving
Deze mooie bijzettafel van glas zal echt de ‘centerpiece’ van jouw woonkamer worden. Deze bijzettafel valt namelijk meteen op en is een echte eyecatcher. Bijzettafel glas Madagascar is verkrijgbaar in twee varianten: één met een zilveren ombouw en één uitgevoerd in rosé goud. Zo kun je zelf kiezen welke het beste in jouw interieur zal passen. Wanneer je dit mooi laat aansluiten op jouw decoratie, zal jouw woonkamer een goed gestylede indruk geven. In de serie Madagascar zijn meerdere meubels verkrijgbaar, zodat je naast bijzettafel glas Madagascar alles in één stijl kunt inrichten. Kijk voor de andere meubels in deze serie hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 55 cm
In Showroom
: nee
Breedte
: 55 cm
Hoogte
: 55 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bijzettafel glas Madagascar.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafel glas Madagascar vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.