0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Betonlook salontafel Que

315,-
Productomschrijving
Deze betonlook salontafel is super handig én super mooi. Er is genoeg bovenblad om je kommetjes chips en je glazen met drinken op te zetten. Ook onder het bovenblad is nog ruimte voor spullen, zoals de afstandsbediening bijvoorbeeld. Deze betonlook salontafel staat mooi bij een modern interieur, een klassieke inrichting en zelfs bij een hoogglans interieur. Met 135 cm is het een vrij brede salontafel, die mooi staat bij een robuuste hoekbank, of bij een heel grote hoekbank natuurlijk. Kijk voor mooie hoogglans meubels op onze website, om deze betonlook salontafel mee te combineren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 135 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Hoogte
: 44 cm
Diepte
: 68 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Betonlook salontafel Que vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.