0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Betonlook salontafel Que

355,-
Productomschrijving
Deze betonlook salontafel is super handig én super mooi. Er is genoeg bovenblad om je kommetjes chips en je glazen met drinken op te zetten. Ook onder het bovenblad is nog ruimte voor spullen, zoals de afstandsbediening bijvoorbeeld. Deze betonlook salontafel staat mooi bij een modern interieur, een klassieke inrichting en zelfs bij een hoogglans interieur. Met 135 cm is het een vrij brede salontafel, die mooi staat bij een robuuste hoekbank, of bij een heel grote hoekbank natuurlijk. Kijk voor mooie hoogglans meubels op onze website, om deze betonlook salontafel mee te combineren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 135 cm
Hoogte
: 44 cm
Diepte
: 68 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.