0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Bed Togo met LED-verlichting

295 Adviesprijs445,- 34% Je bespaart € 150,00

Productomschrijving

Is een plattelandssfeertje iets waar jij gelukkig van wordt? Dan is dit goedkope landelijk bed een echte musthave voor jou. Door de LED-verlichting wordt dit een echte blikvanger. Dit landelijke bed is tot in de puntjes afgewerkt. Jouw interieur wordt meteen een stuk knusser en zelfs romantischer door dit bed. Je slaapkamer zal warmte uitstralen. En dat voor deze prijs. Zo'n goedkoop landelijk bed vind je echt nergens!

Bestel nu ook de nachtkastjes en kledingkast, voor het perfecte afgewerkte effect.

Let op! Inclusief LED-verlichting. Exclusief lattenbodem en matras.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 90 cm
Gewicht
: 35 kg
Lengte
: 200 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 160 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bed Togo met LED-verlichting.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Bed Togo met LED-verlichting vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.