0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bed Lofty 140 cm incl. opbergbox

375,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 140 cm - Inclusief opbergbox
Productomschrijving
Het prachtige, industriele bed Lofty is 140 cm breed en 200 cm lang. Een twijfelaar is ideaal wanneer je een studio hebt of een niet al te grote slaapkamer. Hier kun je namelijk met twee personen in slapen, maar dit bed neemt niet veel ruimte in beslag. Daarbij komt het bed Lofty inclusief opbergruimte. Hier kom je makkelijk bij door het bovenste gedeelte van het bed op te tillen. Handig om jouw seizoensgebonden kleding in op te bergen of andere spullen. Zo houd je ruimte over in jouw kledingkast! Let op, dit houten bed komt exclusief lattenbodem en matras. De ombouw van industrieel bed Lofty is groter dan de matrasgrootte die nodig is. Het is namelijk een bed waar een matras van 140 cm in past, maar het bed zelf is 150 cm breed. Ook de lengte is iets langer, namelijk 216 cm. Shop dit prachtige bed nu snel en veilig bij WOONENZO of ga langs in een woonwinkel!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 140 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.