0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bed Lofty 140 cm incl. opbergbox

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Het prachtige, industriele bed Lofty is 140 cm breed en 200 cm lang. Een twijfelaar is ideaal wanneer je een studio hebt of een niet al te grote slaapkamer. Hier kun je namelijk met twee personen in slapen, maar dit bed neemt niet veel ruimte in beslag. Daarbij komt het bed Lofty inclusief opbergruimte. Hier kom je makkelijk bij door het bovenste gedeelte van het bed op te tillen. Handig om jouw seizoensgebonden kleding in op te bergen of andere spullen. Zo houd je ruimte over in jouw kledingkast! Let op, dit houten bed komt exclusief matras. De ombouw van industrieel bed Lofty is groter dan de matrasgrootte die nodig is. Het is namelijk een bed waar een matras van 140 cm in past, maar het bed zelf is 150 cm breed. Ook de lengte is iets langer, namelijk 216 cm. Shop dit prachtige bed nu snel en veilig bij WOONENZO of ga langs in een woonwinkel!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 140 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.