0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bed hout Borba (inclusief 2 nachtkastjes)

170,-
  • Spaanplaat - RH_Lavagrijs_Sanremo
Productomschrijving
Het bed hout Borba is gemaakt van spaanplaat in de kleurencombinatie lavagrijs en sanroma oak. Daardoor krijgt dit bed een natuurlijke houtlook. Dit mooie bed lijkt te zweven en zorgt daarmee voor een ruimtelijke indeling van jouw slaapkamer. Daarnaast heeft bed Borba een chique uitstraling door het gebruik van donkere kleuren. Het bed komt inclusief twee nachtkastjes, die je los naast het bed met hout look kunt plaatsen. De afmetingen zijn queensizes: 160 x 200 cm. In deze populaire serie zijn ook een kledingkast, enkel de nachtkastjes en een complete slaapkamer (met dit bed van hout, de kledingkast én de nachtkastjes) beschikbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 205 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 165 cm
Hoogte
: 88 cm
Gewicht
: 56 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bed hout Borba (inclusief 2 nachtkastjes).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bed hout Borba (inclusief 2 nachtkastjes) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.