0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bed Barcelona

275

Productomschrijving

Bed Barcelona is een mooi en landelijk bed. De kleur Nebraska Oak geeft het een natuurlijke, warme uitstraling. Zo kun je jouw slaapkamer een extra stijlvolle sfeer geven. Dit bed is mooi te decoreren met neutrale, donkere kleuren. Maar ook met frisse kleuren en zelfs printjes. Je kunt dit bed in de drie afmetingen 140, 160 en 180 cm aanschaffen. Handig wanneer je weinig ruimte hebt of juist veel plek in je slaapkamer! De kleur Nebraska Oak is subtiel, maar ook stijlvol en past daarom bij meerdere stijlen en meerdere soorten meubels. Let er wel op dat al onze bedden exclusief lattenbodem en matras worden geleverd. Bekijk ook eens de complete serie Barcelona, met onder andere een commode, een kledingkast en een complete slaapkamer.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 140/160/180 cm
Diepte
: 207 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Hoogte
: 95 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Bed Barcelona .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Bed Barcelona vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.