0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Barkruk Leona

65,-
Productomschrijving
Barkruk Leona is een stijlvolle barkruk, voorzien van een chromen voet en een chromen beugel. Hier kun je jouw voeten op laten rusten, om zo wat comfortabeler te zitten. Deze barkruk is in hoogte verstelbaar tot 106 cm. Heb je bijvoorbeeld last van een pijnlijke rug, of is er een groot verschil in de lengtes van jouw familieleden of gezinsleden? Kies dan voor een in hoogte verstelbare barkruk, zoals barkruk Leona. Dan zit namelijk iedereen comfortabel. De Leona barkruk is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. Deze neutrale, donkere kleuren geven een chique uitstraling aan jouw zithoek. Ook nog op zoek naar een bartafel? Kijk dan bij onze collectie bartafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Diepte
: 49 cm
Hoogte
: 85/106 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkruk Leona vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.