0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Barkruk Leona

65

Productomschrijving

Barkruk Leona is een stijlvolle barkruk, voorzien van een chromen voet en een chromen beugel. Hier kun je jouw voeten op laten rusten, om zo wat comfortabeler te zitten. Deze barkruk is in hoogte verstelbaar tot 106 cm. Heb je bijvoorbeeld last van een pijnlijke rug, of is er een groot verschil in de lengtes van jouw familieleden of gezinsleden? Kies dan voor een in hoogte verstelbare barkruk, zoals barkruk Leona. Dan zit namelijk iedereen comfortabel. De Leona barkruk is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. Deze neutrale, donkere kleuren geven een chique uitstraling aan jouw zithoek. Ook nog op zoek naar een bartafel? Kijk dan bij onze collectie bartafels.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 49 cm
Hoogte
: 85/106 cm
Breedte
: 40 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Barkruk Leona vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.