0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkruk Leona

85,-
Productomschrijving
Barkruk Leona is een stijlvolle barkruk, voorzien van een chromen voet en een chromen beugel. Hier kun je jouw voeten op laten rusten, om zo wat comfortabeler te zitten. Deze barkruk is in hoogte verstelbaar tot 106 cm. Heb je bijvoorbeeld last van een pijnlijke rug, of is er een groot verschil in de lengtes van jouw familieleden of gezinsleden? Kies dan voor een in hoogte verstelbare barkruk, zoals barkruk Leona. Dan zit namelijk iedereen comfortabel. De Leona barkruk is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. Deze neutrale, donkere kleuren geven een chique uitstraling aan jouw zithoek. Ook nog op zoek naar een bartafel? Kijk dan bij onze collectie bartafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Diepte
: 49 cm
Hoogte
: 85/106 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkruk Leona vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.