0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast wit Rotterdam

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast wit Rotterdam vind je hieronder.
Productomschrijving
Barkast wit Rotterdam heeft een klassieke, subtiele look. Toch past deze barkast ook in een modern interieur. In deze barkast heb je ruimte om spullen uit te stallen en te etaleren, maar ook om dingen op te bergen. Dat is het meest ideale in een barkast. De barkast wit Rotterdam heeft drie draaideuren met opbergruimte en één legplank, waardoor er twee planken zijn om jouw persoonlijke spullen uit te stallen. Zoals bijvoorbeeld fotolijstjes of accessoires. Omdat de barkast niet heel hoog is, kun je de ruimte bovenop ook gebruiken voor accessoires, planten of andere zaken. Deze barkast wit is alleen leverbaar in de kleur Washed White. Geïnteresseerd in deze barkast? Dan is complete woonkamer Rotterdam wellicht ook iets voor jou.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Breedte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Hoogte
: 117 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.