0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast wit Rotterdam

160,-
  • Spaanplaat - PS_washed_white
Productomschrijving
Barkast wit Rotterdam heeft een klassieke, subtiele look. Toch past deze barkast ook in een modern interieur. In deze barkast heb je ruimte om spullen uit te stallen en te etaleren, maar ook om dingen op te bergen. Dat is het meest ideale in een barkast. De barkast wit Rotterdam heeft drie draaideuren met opbergruimte en één legplank, waardoor er twee planken zijn om jouw persoonlijke spullen uit te stallen. Zoals bijvoorbeeld fotolijstjes of accessoires. Omdat de barkast niet heel hoog is, kun je de ruimte bovenop ook gebruiken voor accessoires, planten of andere zaken. Deze barkast wit is alleen leverbaar in de kleur Washed White. Geïnteresseerd in deze barkast? Dan is complete woonkamer Rotterdam wellicht ook iets voor jou.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Hoogte
: 117 cm
Diepte
: 37 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Barkast wit Rotterdam.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast wit Rotterdam vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.