0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Barkast Portofino (tweedeurs)

695,-
Productomschrijving
Een barkast is ideaal wanneer je extra opbergruimte nodig hebt voor servies, pannen, glazen of ander keukengereedschap. Met deze industriële barkast zit je sowieso goed! Door het gebruik van metaal met hout, krijgt jouw woonkamer of eetkamer een stoere look, zonder dat het te erg 'in your face' is. Het is een mooie aanvulling voor in jouw woning. En welke stijl interieur jij ook hebt, barkast Portofino past er altijd in.

Onze barkasten zijn niet alleen allemaal van goede kwaliteit voor een mooie prijs, maar met alle verschillende stijlen zit er altijd wel iets voor jou tussen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 121 cm
Hoogte
: 164 cm
Diepte
: 50 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.