0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Oslo

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Oslo vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze Scandinavische barkast is ideaal voor het opbergen van serviesgoed. Rechts bovenin passen producten die je graag uit zou willen stallen. De rest kun je netjes wegstoppen in een van de blokken of lades. Barkast Oslo heeft een handige indeling. Omdat deze kast niet heel hoog is en niet aan het plafond reikt, kun je ook nog decoratie bovenop de barkast zetten. Zo kun je jouw woning helemaal aankleden zoals jij dat wil. De barkast Oslo is alleen leverbaar in de kleur Eiken Wotan Oak met wit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Hoogte
: 143 cm
Diepte
: 45 cm
Gewicht
: 84 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.