0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Kirby

635,-
Productomschrijving
De barkast Kirby van WOONENZO is een echte stoere en robuuste eyecatcher. Mooi om in je woonkamer of keuken te plaatsen en uit te stallen met decoratie en persoonlijke items. Daarnaast is deze barkust super praktisch en handig ingedeeld. Met twee uitstal-vakken, twee lades en één groot vak. Genoeg opbergruimte dus! Omdat deze barkast hoog op de poten staat kun je er makkelijk onder poetsen en zal er niet veel stofophoping ontstaan. Shop de barkast Kirby nu snel online of in één van onze woonwinkels. Geïnteresseerd in een barkast, maar heb je liever een moderne of een compleet zwarte? Bekijk dan ook eens onze complete collectie barkasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 120 cm
Breedte
: 102 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Barkast Kirby.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Kirby vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.