0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bankstel leer Feniks

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bankstel leer Feniks vind je hieronder.
Productomschrijving
Bankstel leer Feniks is trendy en heeft verstelbare hoofdsteunen. Zo kun je ervoor kiezen deze op te klappen, of juist niet. Zo maak je altijd iedereen blij met deze bank. Het is een echte relaxbank, waar je door de hoofdsteun heerlijk kunt ontspannen. Dit bankstel leer is zoals de naam al zegt uitvoerbaar in lederlook. Maar dit bankstel is ook uitvoerbaar in meerdere soorten materialen en kleuren. Deze kun je in de woonwinkel bestellen, zodat je de kleuren en materialen met eigen ogen kunt zien. En zelfs zonder meerprijs! Op de foto is lederlook toegepast. Het loungegedeelte liever aan de andere kant? Geen probleem, de bank is ook in spiegelbeeld leverbaar. Dit bankstel leer past perfect in een modern interieur. Benieuwd naar deze bank? Kom dan eens proefzitten in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 265 cm
Hoogte
: 85 cm
Diepte
: 217 cm
Zithoogte
: 41 cm
Zitdiepte
: 95 cm
Gewicht
: 145 kg
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.