0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Chicko (slaapbank)

1150

Productomschrijving

Slaapbank Chicko is een heel multifunctionele bank. De bank zit namelijk niet alleen zeer comfortabel, maar is ook voorzien van opberg box onder het chaise lounge gedeelte. Hierdoor heb je extra plek en hoef je bijvoorbeeld geen commode of extra kast aan te schaffen. Je zou hier bijvoorbeeld een extra set dekens en kussens in kunnen bewaren. Daarnaast heeft slaapbank chicko ook nog een slaapfunctie. De bank is verkrijgbaar in diverse kleuren, diverse stoffen en lederlook. Het lounge gedeelte kan vooraf gezien links en rechts. Zo past de bank altijd in de inrichting en woning. Deze slaapbank liever niet als slaapbank, maar als hoekbank? Kijk dan bij onze hoekbank Chicko.


LET OP: omdat dit product specifiek op kleur en stof wordt besteld is deze helaas niet meer te retourneren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 55 cm
Zitdiepte
: 57 cm
Lengte
: 284 cm
Diepte
: 100 cm
Gewicht
: 235 kg
Breedte
: 164 cm
Zithoogte
: 55 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Chicko (slaapbank).

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Chicko (slaapbank) vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.