0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoekbank Chicko (slaapbank)

1150,-

Productomschrijving

Slaapbank Chicko is een heel multifunctionele bank. De bank zit namelijk niet alleen zeer comfortabel, maar is ook voorzien van opberg box onder het chaise lounge gedeelte. Hierdoor heb je extra plek en hoef je bijvoorbeeld geen commode of extra kast aan te schaffen. Je zou hier bijvoorbeeld een extra set dekens en kussens in kunnen bewaren. Daarnaast heeft slaapbank chicko ook nog een slaapfunctie. De bank is verkrijgbaar in diverse kleuren, diverse stoffen en lederlook. Het lounge gedeelte kan vooraf gezien links en rechts. Zo past de bank altijd in de inrichting en woning. Deze slaapbank liever niet als slaapbank, maar als hoekbank? Kijk dan bij onze hoekbank Chicko.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 100 cm
Gewicht
: 235 kg
Breedte
: 164 cm
Zithoogte
: 55 cm
Hoogte
: 55 cm
Zitdiepte
: 57 cm
Lengte
: 284 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Chicko (slaapbank).

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.