0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoekbank zwart Canada

499,-

Productomschrijving

De hoekbank zwart Canada is simpel, maar stijlvol. Deze bank is ook nog eens een slaapbank met opbergbox. Je kunt dus extra spullen opbergen ín de bank. En je kunt de hoekbank zwart Anton ook als slaapbank uitschuiven, zodat je geen logeerkamer meer nodig hebt. Jouw bank heeft namelijk die functie al! En heb je al een heel druk ingerichte woonkamer, of houd je van strakke kleuren? Dan is de hoekbank zwart Canada hét meubelstuk voor jou. Zwart valt namelijk met alle kleuren te combineren en daarnaast is het een kleur die bij alle soorten interieurs past. Je kunt een hoekbank zwart bij een industrieel interieur plaatsen, maar ook bij een modern of minimalistisch design. Wanneer je twijfelt welke kleur hoekbank het beste bij jouw inrichting past, kun je dus het beste voor zwart gaan. Dit is altijd goed! Deze hoekbank is uitgevoerd met losse rugkussens, dus je kunt de bank altijd groter maken of de kussens omdraaien, zodat je bank langer mee gaat. Shop de hoekbank zwart Canada nu snel online of in één van de woonwinkels.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 235 cm
Zithoogte
: 40 cm
Breedte
: 235 cm
Zitdiepte
: 58 cm
Hoogte
: 90 cm
Gewicht
: 128 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.