0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Poef Mona

199,-
  • Inari - Antraciet inari_96
Productomschrijving
Een van onze favorieten is poef Mona. Poef Mona komt uit dezelfde serie als hoekbank Mona en daarom is geen probleem om deze naast of voor de hoekbank te zetten en te combineren. Ze zijn beide uitvoerbaar in dezelfde stof en dezelfde kleur, namelijk taupe en antraciet. Deze kleuren zijn neutraal en gaan goed samen met andere, ook fellere kleuren. Zo creëer je één geheel in je woonkamer en oogt de ruimte niet chaotisch of rommelig. De hocker is eenvoudig, goed te matchen, van uitstekende kwaliteit en vooral niet zwaar. Deze is dus goed te verschuiven. Bekijk ook eens onze ruime collectie hoekbanken. Gecombineerd met de hocker, heeft de gehele woonkamer een gezellige uitstraling.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 83 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 63 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Hoogte
: 43 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Poef Mona.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Poef Mona vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.