0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klein bankje Diessen

210,-
Productomschrijving
Een klein bankje is ideaal voor in de hal, of als decoratiemateriaal in jouw woonkamer of slaapkamer. Zo plaats je deze makkelijk in jouw hal, gang of gewoon bij de voordeur. Zodat je er lekker op kunt zitten wanneer je jouw schoenen aantrekt. Maar je kunt een klein bankje natuurlijk ook makkelijk in de woonkamer of slaapkamer plaatsen. Zo dient dit als extra zitruimte of ter decoratie. En het kan natuurlijk ook als subtiele, maar mooie opvulling in de slaapkamer. Shop klein bankje Diessen en style jouw woning helemaal af! Verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klein bankje Diessen vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.