0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Velvet hoekbank Saint

895,- Adviesprijs1495,- 41% Je bespaart € 600,00
  • Riviera - Taupe Riviera 16 - Vooraf gezien rechts
  • Riviera - Taupe Riviera 16 - Vooraf gezien links
  • Riviera - Donkergrijs Riviera 95 - Vooraf gezien links
  • Riviera - Donkergrijs Riviera 95 - Vooraf gezien rechts
Productomschrijving
Deze mooie velvet hoekbank Saint is een échte blikvanger. Dit is één van onze grootste en meest stijlvolle hoekbanken. Dit is dus een echte musthave voor wanneer je een grote woonkamer hebt of veel zitruimte nodig hebt. De hoekbank kan in de stof velvet, maar ook in meerdere kleuren en materialen wanneer je naar onze woonwinkel gaat. Zo kun je ‘m dus helemaal naar wens en smaak aanpassen wanneer je van een velvet hoekbank houdt. De hoekbank is uitgevoerd met losse kussens. Wil je jouw woonkamer helemaal inrichten? Dat kan. We hebben verschillende mooie salontafels. De lengte van deze bank is 250 cm, de breedte 320 en de hoogte 80 cm. Deze velvet hoekbank is groter, breder en hoger dan gemiddelde banken. Houd daar rekening mee bij de aanschaf.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 80 cm
Zithoogte
: 40 cm
Breedte
: 320 cm
Diepte
: 108 cm
Lengte
: 250 cm
Zitdiepte
: 65 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.