0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Velvet hoekbank Saint

Sale
1495,- 995 34% Je bespaart € 500,00
  • Riviera - Taupe Riviera 16 - Vooraf gezien rechts
  • Riviera - Taupe Riviera 16 - Vooraf gezien links
  • Riviera - Donkergrijs Riviera 95 - Vooraf gezien links
  • Riviera - Donkergrijs Riviera 95 - Vooraf gezien rechts
Productomschrijving
Deze mooie velvet hoekbank Saint is een échte blikvanger. Dit is één van onze grootste en meest stijlvolle hoekbanken. Dit is dus een echte musthave voor wanneer je een grote woonkamer hebt of veel zitruimte nodig hebt. De hoekbank kan in de stof velvet, maar ook in meerdere kleuren en materialen wanneer je naar onze woonwinkel gaat. Zo kun je ‘m dus helemaal naar wens en smaak aanpassen wanneer je van een velvet hoekbank houdt. De hoekbank is uitgevoerd met losse kussens. Wil je jouw woonkamer helemaal inrichten? Dat kan. We hebben verschillende mooie salontafels. De lengte van deze bank is 250 cm, de breedte 320 en de hoogte 80 cm. Deze velvet hoekbank is groter, breder en hoger dan gemiddelde banken. Houd daar rekening mee bij de aanschaf.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 320 cm
Diepte
: 108 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Lengte
: 250 cm
Zitdiepte
: 65 cm
Hoogte
: 80 cm
Zithoogte
: 40 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Velvet hoekbank Saint .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Velvet hoekbank Saint vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.