0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoekbank Simone

1099 Adviesprijs1599,- 32% Je bespaart € 500,00
Productomschrijving
Deze grote hoekbank heeft verstelbare rugleuningen per kussen en per hoofdsteun. De bank bestaat uit drie zits, een hoek en dan weer driezits. Hierdoor kan iedereen die op de bank zit, zelf kiezen op welke manier hij tv kijkt of zit te relaxen. De bank is robuust en pompeus, dus is een echte blikvanger in jouw kamer. Je kunt niet om deze bank heen. Je kunt er een stoere, moderne hoekbank van maken door er lederlook op uit te voeren. Of je gaat voor iets zachter en kiest voor stof of velvet. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels. Zet je jouw bank tegen een muur aan en ben je daarvoor nog op zoek naar een leuk schilderij of een opvallende poster of masker? Kijk dan ook eens bij onze accessoires, onder wanddecoratie. Op deze hoekbank zijn meerdere stoffen, velvet en lederlook uitvoerbaar. Deze bestel je snel in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 42 cm
Hoogte
: 96 cm
Breedte
: 295 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 105 cm
Lengte
: 295 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Simone.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Simone vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.