0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Vigo

1195,- 795 34% Je bespaart € 400,00
Productomschrijving
Deze subtiele hoekbank staat hoog op z’n poten. Hoekbank Vigo heeft een opbergvak, waar dus bijvoorbeeld dekens en kussens in terecht kunnen. Behalve een opbervak heeft deze hoekbank ook een slaapfunctie. Het hoekgedeelte van deze bank kan zowel aan de linker- als de rechterkant. Op die manier past de hoekbank sowieso in de woonkamer en is deze naar eigen smaak aan te passen. De bank is verkrijgbaar in meerdere stoffen en kleuren. Zo is de bank uitvoerbaar in lederlook, voor de stoere uitstraling, maar ook in velvet, voor een wat zachtere uitstraling. Om je woonkamer helemaal leuk aan te kleden, kun je ook eens kijken bij onze klokken.

LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld kun je deze niet retourneren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 178 cm
Zithoogte
: 33 cm
Hoogte
: 74 cm
In Showroom
: Nee
Lengte
: 258 cm
Diepte
: 88 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Vigo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.