0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoekbank taupe Niagro

Sale
695 Adviesprijs895,- 23% Je bespaart € 200,00
  • Inari - Taupe inari_26 - Vooraf gezien links
  • Inari - Taupe inari_26 - Vooraf gezien rechts
Productomschrijving
De hoekbank taupe Niagro heeft een modern en strakke vormgeving en is voorzien van chromen poten. De voordelen van deze hoekbank zijn dat het een universele vorm heeft en gemakkelijk te combineren is in elke huisinrichting. En natuurlijk ook makkelijk te decoreren. Dit is een neutrale kleur die goed gaat met alle andere kleuren. Hoekbank taupe Niagro heeft alle kenmerken om het favoriete meubel in een woonkamer te worden. De hoekbank in taupe is eventueel ook leverbaar in spiegelbeeld, mocht dat beter in jouw woonkamer passen.

Een van onze varianten van deze hoekbank in taupe vind je hier. Deze bank is van dezelfde stof, alleen een andere kleur. Óók een van onze bestsellers. De hoekbank Niagro is ook beschikbaar in andere materialen en kleuren. Hiervoor betaal je een kleine meerprijs van €100,- omdat deze bank speciaal op aanvraag gemaakt wordt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zitdiepte
: 58 cm
Lengte
: 270 cm
Poot
: 8 cm
Diepte
: 90 cm
Gewicht
: 134 kg
Breedte
: 210 cm
Zithoogte
: 41 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 77 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank taupe Niagro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank taupe Niagro vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.