0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Cento

795,-
  • Inari - Antraciet inari_96 - Lounge vooraf gezien links
Productomschrijving
Hoekbank Cento is een strak vormgegeven bank die toch warm oogt. De bank heeft verstelbare hoofdsteunen en een loungegedeelte. Het grote voordeel van hoekbank Cento is dat deze verkrijgbaar is in alle soorten stof. Wil je voor een luxe uitstraling gaan, dan kies je voor velvet. Houd je meer van een strak, modern interieur, dan is de beste keuze onze lederlook bank Cento. Is een warm meubilair wat jij zoekt, dan ga je voor een van onze stoffen. Ook hier zit verschil in. Ook zijn hier alle kleuren op toepasbaar. Fel, neutraal, pastel of zwart/wit. Geen enkel probleem. Alle kleuren kunnen bij deze bank! Zoek je nog een leuke fauteuil bij deze bank, kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
Gewicht
: 150 kg
Diepte
: 170 cm
Zithoogte
: 45 cm
Breedte
: 250 cm
Zitdiepte
: 60 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Cento vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.