0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoekbank Arizona

995,-
  • Soro - Antraciet Soro_97 - Lounge vooraf gezien rechts - Inclusief opbergbox - Met slaapfunctie
  • Soro - Antraciet Soro_97 - Lounge vooraf gezien links - Inclusief opbergbox - Met slaapfunctie
Productomschrijving
Deze prachtige bank in antraciet past in veel soorten interieurs. Antraciet is chic, maar ook makkelijk te combineren met andere kleuren en meubels. De hoekbank Arizona heeft een slaap- en opbergfunctie. Handig wanneer je geen extra slaapkamer of een logeerkamer hebt. Maar ook wanneer je een groot gezin hebt en allemaal lekker languit wil liggen. Je kunt dan namelijk het slaapgedeelte uitrekken en met z'n allen liggen. De opbergfunctie is handig voor het opruimen van dekens, kussens of alles dat je niet in het zicht wil hebben in jouw woonkamer. Ook nog op zoek naar andere meubels voor in jouw woonruimte? Bekijk dan ook eens onze complete woonkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 344 cm
Zitdiepte
: 59 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 79 cm
Gewicht
: 135kg
Lengte
: 215 cm
Zithoogte
: 43 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Arizona vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.