0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Velvet bankje Hero

225,-
Productomschrijving
Dit velvet bankje is een prachtig accessoire voor bij jouw zithoek of jouw bank. Je creëert hiermee meteen een chique, elegante sfeer in jouw woonkamer. Dit velvet bankje is ook leuk in de slaapkamer, om voor of bij het bed te zetten. Decoreer jouw woonkamer nu snel met deze musthave van WOONENZO! Niet alleen is dit mooie decoratie, je kunt natuurlijk ook op dit bankje zitten. Dus het heeft ook een praktische functie. Bekijk ook eens onze hockers. Zo hebben we onder andere exemplaren met opbergruimte, zodat je jouw dekens en kussens kwijt kunt wanneer je ze niet gebruikt! Shop het velvet bankje en andere nu snel op onze webshop!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 43 cm
Diepte
: 46 cm
Lengte
: 122 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Velvet bankje Hero ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.