0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Design bankje Tiffany

235,-
Productomschrijving
Het prachtige design bankje Tiffany van WOONENZO is elegant en chic. Met dit design bankje creëer je heel makkelijk een hotellook in jouw slaapkamer. Zo zul je heerlijk tot rust komen! Naast dat een bankje praktisch is, is het ook een mooie accessoire en decoratie in je slaapkamer. Design bankje Tiffany is verkrijgbaar in allerlei materialen, zoals velvet, lederlook en stof. Maar ook in verschillende kleuren. Zo kun je voor crème kiezen voor een zeer luxueuze uitstraling, of ga je voor een stoere donkere kleur. Bekijk ook eens onze collectie bankjes en hockers, om jouw slaapkamermeubilair helemaal compleet te krijgen!
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Design bankje Tiffany vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.