0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Groene bank Amsterdam 4-zits

795,-
Productomschrijving
De mooie, groene bank Amsterdam is chic en helemaal on trend! Deze bank past namelijk perfect in een kleurrijk interieur en is heel goed te combineren met gele, oranje en blauwe meubels of accessoires. Maar de groene bank Amsterdam past ook ideaal bij een donker en industrieel interieur. Groen complimenteert namelijk metaal en houtsoorten. Door het gebruik van velvetstof, is deze bank super chic. Met de groene bank Amsterdam in jouw woonkamer, zorg je dus voor een decadente uitstraling en een ‘million-dollar-look’. Ook in een urban of bohemien interieur komt deze bank goed tot z’n recht. Wat voor woonkamer je ook hebt, deze bank past erbij! Deze 4-zits bank is groot genoeg voor het hele gezin en een echt statement item in jouw woonkamer. Shop de groene bank Amsterdam nu online of in de woonwinkels bij WOONENZO.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 47 cm
Armleuning
: 12 cm breed
Hoogte
: 90 cm
Zitdiepte
: 70 cm
Diepte
: 100 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 264 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Groene bank Amsterdam 4-zits.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Groene bank Amsterdam 4-zits vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.