0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Chicago

1190,- 595 50% Je bespaart € 595,00
Productomschrijving
Hoekbank Chicago is een ruime hoekbank. Deze hoekbank is verkrijgbaar in 7 verschillende stoffen. Zoals bijvoorbeeld velvet of lederlook. Ook zijn er verschillende soorten stof uitvoerbaar op deze hoekbank, zoals ribbelstof, maar ook zachtere of juist harde stoffen. Dat ligt volledig aan jouw wens en voorkeur. Het loungegedeelte van de bank is verkrijgbaar aan beide kanten, zowel de linker- als de rechterkant. Liever wat minder geld kwijt? Kijk dan bij onze outlet. Hier vind je showroommodellen en sale-producten.

Op deze bank kunnen meerdere materialen en heel veel verschillende kleuren uitgevoerd worden, zoals pasteltinten, maar ook neutrale of juist felle kleuren. Kijk daarvoor bij onze stoffencollectie en bestel jouw bank nu in één van onze woonwinkels!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 105 kg
Lengte
: 280 cm
Zithoogte
: 38 cm
Breedte
: 167 cm
Zitdiepte
: 61 cm
Hoogte
: 74 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Chicago vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.