0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Chicago

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Chicago vind je hieronder.
Productomschrijving
Hoekbank Chicago is een ruime hoekbank. Deze hoekbank is verkrijgbaar in 7 verschillende stoffen. Zoals bijvoorbeeld velvet of lederlook. Ook zijn er verschillende soorten stof uitvoerbaar op deze hoekbank, zoals ribbelstof, maar ook zachtere of juist harde stoffen. Dat ligt volledig aan jouw wens en voorkeur. Het loungegedeelte van de bank is verkrijgbaar aan beide kanten, zowel de linker- als de rechterkant. Liever wat minder geld kwijt? Kijk dan bij onze outlet. Hier vind je showroommodellen en sale-producten.

Op deze bank kunnen meerdere materialen en heel veel verschillende kleuren uitgevoerd worden, zoals pasteltinten, maar ook neutrale of juist felle kleuren. Kijk daarvoor bij onze stoffencollectie en bestel jouw bank nu in één van onze woonwinkels!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 280 cm
Zithoogte
: 38 cm
Breedte
: 167 cm
Zitdiepte
: 61 cm
Hoogte
: 74 cm
Gewicht
: 105 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.